Jackie Bristow – Crazy Love

Craving / Import

jack_bristow-crazy_love.jpgHet blijft een raar fenomeen dat hele MySpace. Op ons account krijgen we echt om de haverklap verzoeken van wildvreemden uit zo ongeveer alle uithoeken van de wereld. Wat wil zo’n willekeurig artiest hier nu mee bereiken? Nou dat ik luister dus, denk ik. En dat doe ik ook nog regelmatig als ik een vrij uurtje heb. Een heel groot deel van de tijd vind ik het echter volkomen oninteressant wat ik hoor. Ofwel omdat het gewoon reteslecht is, ofwel omdat het een overduidelijke herhaling van zetten is. Zoeken naar een goudklompje in een grote modderpoel: nou joepie! Jackie Bristow vroeg me dus ook en – hoera! – zij is dus zo’n klein goudklompje. Goed, je moet wel houden van een beetje zoetsappige folky damescountrypop in de lijn van Shawn Colvin en aanverwanten, maar deze dame heeft zonder meer talent. Dat moet ook wel als je ziet wat voor een indrukwekkende lijst studiomuzikanten ze heeft gebruikt voor haar plaat Crazy Love. Die is ook nog eens geproduceerd door Mark Howard, een man met een imposant cv, en Jackie toerde onder andere met Daniel Lanois en Art Garfunkel. Nou is er voor geld natuurlijk een boel te koop, maar wie dit allemaal zou moeten betalen moet een aardige zak duiten brengen. En ik geloof eerlijk gezegd niet dat haar label Craving Records dat heeft. Bovendien klinken haar liedjes daarvoor ook te oprecht. Ik wil met alle liefde haar vriend zijn op MySpace.

File: Jackie Bristow – Crazy Love
File Under: Als een met liefde vers gezette Café au lait.
File Audio: [JackieSpace]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.